На Буковині для молодих інвалідів проведуть курси 3D-дизайну

Триває набір на навчання молодих інвалідів віком до 30 років в рамках проекту \”Сприяння зайнятості та реалізації професійних цілей молодих людей з інвалідністю в Чернівецькій області\” за підтримки Посольства США в Україні, який реалізує громадська організація \”Асоціація виробників Буковини\”. Набираємо групу з 10 чоловік на курси 3D-дизайну. Тривалість курсу – 50 годин (25 занять).

Курс дає змогу слухачам сформувати навики розробки і візуалізації дизайн-концепції, отримати практичні навики роботи в 3D програмах, необхідних при реалізації дизайн-проектів як житлових, так і комерційних приміщень, а також платформу для подальшого самостійного вивчення можливостей 3D програм для створення анімаційних продуктів. Після успішного закінчення курсу слухачі отримують номерний сертифікат фірми Autodesk – розробника програмного забезпечення, оскільки викладач курсів О.Величко є сертифікованим викладачем даної фірми.

При успішному завершенні курсів та при наявності бажання і готовності в подальшому самовдосконалюватись слухачі курсів матимуть змогу використати свої навички як художники, дизайнери, фахівці з комп\’ютерного моделювання в рекламних і дизайнерських агентствах і салонах, а також працюючи самостійно.

Навчання для учасників – безоплатне. Умова участі – базові знання комп\’ютера та бажання отримані навички використати для посилення професійних можливостей на ринку праці.

Детальніше програму курсів можна переглянути на сайті у розділі \”Школа дизайну\”.

– Набираємо групу з 20 осіб для проходження майстер-класів з народних ремесел за орієнтовними напрямами: бісероплетіння, вишивка; лозоплетіння; різьба по дереву. Передбачаються дводенні майстер-класи, які проводитимуть народні майстри – фахівці своєї справи.

Участь для учасників – безоплатна. Компенсуються витрати на проїзд, забезпечується харчування та при потребі – проживання.

Для участі у навчанні на комп\’ютерних курсах чи у майстер-класах необхідно заповнити анкету, що додається, та відправити за адресою: malko2005@ukr.net
з поміткою \”навчання\” або зателефонувати за номером 0503740872 та продиктувати необхідну інформацію до 15 листопада 2013 року.
Також інформацію про проект та навчання можна знайти на сайті www.avb.at.ua

peredplata