Буковинські пожежники врятували від знищення 3 будівлі

6 листопада в селі Ошихліби Кіцманського району виникла пожежа в житловому будинку. Загорання виникло на горищі будівлі. За місцем виклику виїжджали пожежно-рятувальний підрозділ міста Кіцмань та місцева пожежна охорона смт. Неполоківці. Першочерговим завданням працівників ДСНС було недопущення поширення вогню, оскільки поруч знаходилися літня кухня та господарська будівля. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквіували її. Вогнем знищено покриття та перекриття житлового будинку. Вогнеборці врятували від знищення літню кухню та господарську будівлю. Постраждалих немає. Повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Того ж дня в селі Банилів-Підгірний Сторожинецького району горіла господарська будівля місцевого мешканя. Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню. Черговий караул Державного пожежно-рятувального підрозділу № 12 міста Сторожинець та місцеві пожежні команди сіл Чудей, Давидівка та Банилів-Підгірний, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено господарські речі. Рятувальники зберегли від знищення поруч розташований житловий будинок. На пожеж ніхто не постраждав.

В селі Верхні Петрівці Сторожинецького району виникла пожежа в господарській будівлі. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце подї не викликалися. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

peredplata