Учні 5-8 класів повернулися на навчання до Вижницької школи, котра була знищена пожежею

6 листопада голова районної державної адміністрації Василь Ткачук взяв участь у зборах батьківського комітету Вижницької загальноосвітньої школи. В рамках зборів розглядалося питання щодо завершення реконструкції закладу.

За повідомленням заступника голови-начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяни Тирон з вчорашнього дня учні 5-8 класів повернулися на навчання до Вижницької школи. Для учнів 9,10, 11 класів навчання в даному закладі буде відновлено після завершення всіх ремонтних робіт. Наразі учні цих класів навчаються у приміщенні Вижницької школи-інтернат ім. Назарія Яремчука.
Керівник району висловив вдячність батькам, педагогам, всім тим, хто допомагав та допомагає у ремонті та реконструкції навчального закладу.
«Завдяки спільним зусиллям батьків, влади, громадськості нам вдалося за місяць маже повністю відновити навчання у закладі. За станом на сьогодні, тривають роботи по перекриттю даху старого корпусу, ремонту класних приміщень на ІІІ поверсі закладу, заміна віконних та дверних конструкцій. Роботи планується виконати до кінця поточного тижня», – сказав керівник району.

Про це повідомляють у Вижницькій РДА.

Нагадаємо, 1 жовтня у Вижниці горіла школа.

peredplata