Роман Ванзуряк вітає буковинців з наступаючими святами!

Дорогі буковинці!

Новорічні і Різдвяні свята збирають нас у родинному колі, щоб разом згадати радісні та непрості хвилини року, що минає, підбити підсумки, побудувати плани на майбутнє, окреслити для себе перспективи.

2013 рік показав, що Україна має сильний потенціал. Мільйони українців довели, що наша нація не є байдужою, ми прагнемо змін, готові боротися за краще життя. Євромайдан, який триває уже понад місяць, є яскравим свідченням свідомості людей. Ми довели світу, а в першу чергу собі, що ми — гідна нація, сильні особистості, країна, яка має патріотичних громадян. Це свідчення нашого духу, нашої небайдужості, сили і віри у себе.

Тож у новому році хочеться побажати всім у першу чергу бути свідомими людьми, які варті того, щоб жити у громадянському суспільстві.

З нагоди Різдвяних свят бажаю кожній родині, кожному дому добра, світла, гармонії, сімейного затишку і Божого благословення! Нехай здійсняться ваші мрії та очікування у Новому Році, а щастя, мир і злагода постійно будуть поряд з вами! Хай Різдво додасть вам віри у власні сили, оптимізму та позитивної енергії для реалізації нових можливостей!

З повагою —
Роман Ванзуряк, народний депутат України,
голова Чернівецької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

Роман Ванзуряк вітає буковинців з наступаючими святами!

peredplata