Новий рік на Майдані зустріли 2 мільйони осіб

Опозиція поскаржилася на дії міліції, яка, за її словами, перешкоджає проїзду вантажного транспорту на Майдан Незалежності, що ускладнює доставку продуктів, дров і пального для протестувальників.

Близько двох мільйонів людей взяли участь в святкуванні Нового року на Майдані Незалежності у Києві, опозиція стверджує, що святкові заходи пройшли без інцидентів, повідомляє в четвер прес-служба опозиційної партії \”Батьківщина\”.

\”Новий рік пройшов без катастроф, без проблем, без бійок, в звичайному режимі\”, – цитує народного депутата від \”Батьківщини\”, коменданта будинку профспілок Степана Кубіва прес-служба партії.

За його словами, в новорічну ніч Майдан відвідали близько двох мільйонів чоловік. Депутат також дякував киян і всіх учасників акції на Майдані за самоорганизованность, відповідальність і дотримання порядку. У той же час, комендант поскаржився на дії міліції, яка, за його словами, перешкоджає проїзду вантажного транспорту на Майдан Незалежності, що ускладнює доставку продуктів, дров і пального для протестувальників.

Правоохоронні органи напередодні повідомляли, що найбільш масові святкування Нового року пройшли у Дніпропетровській і Харківській областях України. При цьому у відомстві не уточнили кількість учасників святкових заходів у центрі української столиці.
ZN

peredplata