На чернівецьких податківців не скаржились

З початку року до ДПІ у м. Чернівцях надійшло на розгляд 312 письмових звернень від громадян. Скарг на чернівецьких податківців цьогоріч до інспекції не надходило.
Більш, ніж удвічі, порівняно з аналогічним періодом минулого року зменшилась кількість запитів щодо оподаткування. Цьогоріч від платників надійшло лише 20 таких звернень, тоді як минулого року було 48.
Чернівчани в письмових зверненнях інформували про ухилення від сплати податків, цікавилися контрольно-перевірочною роботою, реструктуризацією податкового боргу та єдиним соціальним внеском.
Керівництвом податкової інспекції проведено 6 особистих прийомів громадян. Питання, які розглядалися під час особистого прийому громадян стосувалися контрольно – перевірочної роботи, плати за землю (земельного податку), податкової соціальної пільги.
Усі звернення було своєчасно розглянуто, надано обґрунтовані відповіді.
Натомість, майже удвічі збільшилась кількість заяв на отримання довідки про доходи. Так, протягом двох місяців цього року податковою інспекцією було видано 177 таких довідок, тоді як у минулому році бажаючих дізнатись про свої доходи було лише 90.
Наразі для податківців залишається пріоритетним завданням, щоб громадськість та представники бізнесу отримували якісне, повносервісне обслуговування, фахові консультації, безперешкодний доступ до інформації, відчули відкритість, прозорість у діяльності податкових органів та прагненні зміцнювати партнерські стосунки.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata