Рятувальники завчасно дбають про пожежну безпеку Великодніх свят

Напередодні Великодня працівниками Чернівецького міського відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області були проведені планові перевірки культових споруд із метою здійснення контролю за дотриманням пожежної безпеки.
В першу чергу, була приділена увага щодо наявності первинних засобів пожежогасіння та запасних виходів. У переддень релігійних свят численні віруючі при проведенні релігійних обрядів обов’язково використовують свічки, які несуть підвищену пожежонебезпеку.
Щоб убезпечити й звести до мінімуму ризик виникнення пожеж, працівники Чернівецького міського відділу Управління ДСНС України у Чернівецькій області докладають до цього всіх зусиль.Настоятелям та священникам вручено листівки зі зверненням до віруючих, проводяться інструктажі усіх, хто виконує обов`язки в церкві. У період святкування Великодня поблизу храмів та церков чергуватимуть рятувальники ДСНС.
Чернівецький міський відділ Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до населення: під час Найвеличнішого Християнського свята Великодня бережіть себе й своїх близьких від руйнівної сили вогню!

Чернівецький міський відділ
Управління ДСНС України у Чернівецькій області

peredplata