Зниклий малолітній вижничанин знайшовся у Чернівцях

За інформацією СЗГ УМВС України в Чернівецькій області на пошуки 13-річного вижниччанина було задіяно близько півсотні міліціонерів, в тому числі й кінологи зі службовими собаками.

До правоохоронців звернулася 43-річна мешканка Вижницького району та повідомила, що два дні тому її 13-річний син пішов з дому та досі не повернувся.

Міліціонери відреагували миттєво. Одразу ж було відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На всі райвідділи області були розіслані відповідні орієнтування.

Пошукові групи відправилися прочісувати навколишню місцевість. Задіяли міліціонери і службових собак. Останні вийшли на слід хлопчика. Вдалося з’ясувати, що дві ночі неповнолітній втікач провів у закинутих будинках в лісі.

А знайшли правоохоронці хлопчика завдяки орієнтуванню аж у Чернівцях на території Шевченківського району. Хлопець розповів, що дістався обласного центру велосипедом.

Відомо, що неповнолітній вже не раз тікав з дому. Співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернівецькій області провели відповідні бесіди з матір’ю хлопчика. Нині останній перебуває у Чернівецькому обласному притулку для дітей. Подальшу його долю вирішуватимуть соціальні служби.

peredplata