Депутати Чесанов і Кедь годуватимуть чернівецьких пенсіонерів безкоштовно

Депутати-тушки Чернівецької міської ради почали любити пенсіонерів. Вони привели їх до міської ради, аби змусити колег голосувати за продовження соціальних проїзних з прізвищем «Михайлішин». Бо останній хоче йти на мери. Пенсіонери прийшли. А тепер ті, хто купує квитки у маршрутках, чекають росту цін на проїзд. Депутатам однаково – вони не їздять у громадському транспорті. Але їм не однаково до бід. Аби трохи допомогти людям похилого віку, власник ресторану «Сорбонна», депутат Чесанов, раз на тиждень буде годувати пенсіонерів у своєму закладі безкоштовно. Заходьте у «Сорбонну», яка розташована на вулиці Університетській.
Не відстає від свого колеги у доброчинності й депутат Кедь. Він також годуватиме пенсіонерів у своєму ресторані «Квінто», який знаходиться на розі вулиці О. Кобилянської та О. Доброго. Аби створити зручності для пенсіонерів і якнайбільше їх прогодувати за день, депутат Кедь навіть біля свого ресторану спорудив літній майданчик. Подібний майданчик для пенсіонерів спорудив і власник «Сорбонни», депутат Чесанов.
Разом з Кедем до доброї справи долучилася й його теща, депутат Марія Іванюк, яка є директором універсаму «Жовтневий» (зараз \”День і ніч\”), де також розташовані харчувальні заклади. То вона може прогодувати безкоштовно на проспекті Незалежності і навколо нього.
Також вирішив допомогти пенсіонерам депутат Ленігевич, який займається секонд-хендом. Щопонеділка у його магазинах кожен пенсіонер може взяти собі по 3 кг речей безкоштовно.
Контроль за виконанням благодійних зобов’язань депутатів перед пенсіонерами бере на себе депутат Бешлей.
Дорогі пенсіонери, якщо Вас не годують у закладах названих депутатів безкоштовно, не одягають у секонд-хендах, звертайтеся до цих депутатів у міськраду щодня з 9.00 до 18.00, окрім суботи та неділі.

peredplata