Міліція закрила справу проти вчительки, яка відстоювала свій дім на Печерську

Міліція закрила справу проти вчительки, яка відстоювала свій дім на ПечерськуСлідчі столичного райуправління міліції закрили кримінальне провадження стосовно київської вчительки Ніни Москаленко, в якої незаконно намагалися відібрати землю.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Орган досудового слідства під процесуальним керівництвом прокуратури Печерського району виніс постанову про закриття вказаного кримінального провадження у зв’язку з відсутністю в діях Москаленко складу злочину.

У червні 2012 на подвір’я будинку жінки за адресою провул. Землянський,14 прийшло четверо невідомих, які почали без її дозволу вимірювати земельну ділянку. Між вчителькою та вказаними особами виникла суперечка, у ході якої тілесні ушкодження отримав 27-річний чоловік.

За цим фактом стосовно Москаленко було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 122 Кримінального кодексу України (нанесення тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості).

У ході досудового розслідування проведено оцінку доказів, зібраних у зазначеному кримінальному провадженні, за результатами якої встановлено, що в діях Москаленко був відсутній умисел на заподіяння тілесних ушкоджень потерпілому.

Як відомо, Москаленко більше року воювала за власну землю в престижному районі столиці, поруч із Ботанічним садом.

До неї неодноразово вламувались \”тітушки\” і трощили майно.

22 квітня 2013 року невідомі виселяли Москаленко з її помешкання в елітному районі Києва. Вони силоміць витягнули жінку на вулицю, викинули її речі, а будинок заварили металевими щитами.

Пізніше виконавче провадження щодо виселення Москаленко з частини будинку на провулку Землянському в Києві було зупинене.

Начальника відділу Державної виконавчої служби притягнули до дисциплінарної відповідальності

peredplata