«Петрівський ярмарок» відбудеться 12 – 13 липня

 «Петрівський ярмарок» відбудеться 12 - 13 липня Цьогоріч традиційне міське свято «Петрівський ярмарок» відбудеться 12 – 13 липня у центрі міста: площах Центральній, Соборній, Філармонії, Театральній, Турецької криниці та прилеглих до них вулиць.
Згідно із розпорядженням секретаря Чернівецької міської ради, утворено комітет з організації та проведення «Петрівсього ярмарку» на чолі із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександром Паскарем. Він розробить організаційні заходи та програму проведення міського свята «Петрівський ярмарок».
У заходах візьмуть участь аматорські фольклорні колективи, а також виконавці з Чернівців та області.

У місцях проведення святкових заходів буде організовано роздрібну торгівлю товарами народного споживання. При цьому обов’язковим є дотримання правил торговельного обслуговування населення та санітарних правил.

Для комфорту чернівчан та гостей міста буде розроблено схему руху транспортних засобів в місцях проведення святкових заходів, а також вжито заходи щодо забезпечення громадського порядку в місцях проведення святкових заходів.

peredplata