«Укрпошта взяла «золото» на SABRE Awards 2014!

20 травня 2014 року у Лондоні (Великобританія) на урочистій церемонії оголошення результатів 10-ої міжнародної премії SABRE Awards 2014 один з наймасштабніших всеукраїнських соціальних проектів «Казкова Резиденція Діда Мороза» від Укрпошти зайняв перше місце та отримав головний приз Golden Sabre (Золота Шабля).

SABRE Awards – це найбільший та найзатребуваніший у світі конкурс за великі досягнення в сфері брендінгу, репутаційного менеджменту та зв’язків з громадськістю. На здобуття премії цього конкурсу, який організовує провідний світовий аналітик PR-індустрії The Holmes Report, подаються проекти в різних галузях з усього світу.

Міжнародною командою з 43-х суддів соціальний проект Укрпошти було визнано найкращим серед рекордної кількості претендентів – 2400 заявок з більш ніж 40 країн! «Казкова Резиденція Діда Мороза» стала єдиним українським проектом, який у цьому році отримав «золоту» статуетку, залишивши позаду чимало проектів світових сильних та впливових брендів!

Казковий проект від Укрпошти має на меті підтримати дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах (діти сироти, діти-інваліди, діти з малозабезпечених сімей), та просто подарувати радість перед новорічними святами всім дітям, дати їм можливість пожити з казкою. Завдяки цьому проекту дітлахи з усієї України мають змогу отримати не тільки святкову листівку або відповідь на свого листа від справжнього Діда Мороза та солодкі подарунки, а й життєво необхідні для них медикаменти, медичне обладнання, операції тощо. Автори найзворушливіших листів минулого року виграли чудову та незабутню подорож до справжньої батьківщини Санта-Клауса – до казкової Лапландії (Фінляндія).

Соціальна активність від Укрпошти «Казкова Резиденція Діда Мороза» вже не вперше посідає перше місце у різноманітних конкурсах. Нагадаємо, у 2013 році на Форумі «Найкращі соціальні проекти України» Укрпошта отримала диплом за ваговий внесок у поширенні практик соціальної відповідальності.

«Перемога на SABRE Awards 2014 є дуже важливою та знаковою подією для Укрпошти. – зазначає директор з маркетингу та комунікацій Укрпошти Павло Богданов. – Виграти у міжнародному конкурсі такого високого рівня було б почесним для будь-якої національної компанії. Укрпошта як соціально-відповідальна компанія вже котрий рік поспіль організовує цілу низку цікавих та насамперед корисних та потрібних людям соціальних проектів. Одним з наймасштабніших є «Казкова Резиденція Діда Мороза». Дуже приємно, що робота нашої компанії у цьому напрямку була оцінена по достоїнству. Здобуття золотого трофею в одній з номінацій SABRE Awards є не просто перемогою, це ще один стимул для подальшого розвитку в соціально-активному напрямку».

Про УДППЗ «Укрпошта»
Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України та є національним оператором поштового зв’язку України. На сьогодні Укрпошта надає понад 50 видів послуг у 13 тисячах відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 91 тис. працівників, з них більше 38 тисяч – листоноші, близько 30 тисяч – оператори поштового зв’язку.

peredplata