У Чернівцях призначено нового керівника Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин

На посаду директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради в порядку переведення з Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Чернівецькій області з 24 червня цього року призначено БАБЧУКА Володимира Григоровича. Відповідне розпорядження підписав міський голова Олексій Каспрук. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

24 червня о 17.30 міський голова Олексій Каспрук представить нового керівника трудовому колективу Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради.

Довідково:
Володимир Бабчук, 1961 року народження, уродженець с. Борівці Кіцманського району, за освітою інженер-будівельник. Фах будівельника отримав у Чернівецькому будівельному технікумі, вищу будівельну освіту – у Одеському інженерно-будівельному інституті. Трудову діяльність розпочав арматурником на заводі залізобетонних виробів, працював у домобудівному комбінаті, міськкомунгоспі, директором комунального підприємства «МіськШЕП», заступником , директором департаменту житлово-комунального господарства, першим заступником директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради.

peredplata