Троє молодиків зґвалтували матір своєї подружки

Минулого понеділка на Хотинщині правоохоронці задокументували резонансний злочин: молоді хлопці 27, 26 та 21 року зґвалтували жінку – матір їхньої знайомої.
…Будучи добре напідпитку, молодики з Ворничан завітали в гості до дівчини. І хоча її вдома не було, вони безперешкодно ввійшли до оселі – двері були відчинені. Що керувало хлопцями – невідомо, але втрьох вони добряче познущалися над честю дорослої 42-літньої жінки.
Правоохоронці отримали повідомлення про зґвалтування 0 2-й годині ночі. А вже до 6-ї ранку затримали двох ґвалтівників, до 9-ї – третього.
За повідомленням заступника начальника УМВС України в Чернівецькій області, начальника кримінальної міліції Олега Попова, у зловмисників вилучено речові докази, всі зізналися у скоєному та щиро розкаялися. Заявили, що виною всьому стала надмірна доза випитого спиртного…
Наразі всі троє перебувають у слідчому ізоляторі. Судом молодикам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Незважаючи на каяття, молоді люди фактично зіпсували своє майбутнє : за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Якщо вину буде доведено, їм загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’ятнадцяти років. Слідство триває.
Наталія БРЯНСЬКА

peredplata