За півроку податкову відвідало майже 200 тисяч чернівчан

За півроку податкову відвідало майже 200 тисяч чернівчан

Впродовж першого півріччя цього року (за даними програми зчитування відвідувачів) Центр обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях відвідало 196117 платників.
Працівниками Центру за цей же період надано відвідувачам 18216 послуг: консультаційних – 2663; інформаційних – 1466; адміністративних – 14087 та біля 178 тисяч інших послуг (прийом звітності, вхідних документів та інші). Скарг від платників податків на якість наданих послуг не було.
Всі зусилля податкового відомства спрямовано на підвищення якості обслуговування платників. З моменту відкриття для зручності платників обладнано місця для очікування, відкрито ІТ – приймальню, функціонує безпровідна система Wi-Fi.
Цього року чернівецькими податківцями запроваджено інноваційну програму „Тет-а-тет з податківцем” : надаються онлайн – консультації через Skype. Насьогодні на Skype надійшло 43 запитання, на які було надано фахові роз’яснення.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях гостинно запрошує платників податків скористатись послугами Центру та висловлювати свої побажання щодо розширення діапазону податкових послуг. Пропозиції просимо направляти на адресу: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-а; також можна скористатись скринькою, яка знаходиться при вході до Центру.
14 липня чернівецький Центр обслуговування платників податків святкуватиме другу річницю. З нагоди свята на відвідувачів чекають приємні подарунки та сюрпризи. Ласкаво просимо!

Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata