Фрімаркет у Чернівцях: продовження серії еко-ярмарок!

Чернівецька обласна громадська організація «Захист» 5 липня з 12:00 до 18:00 на Соборній площі проводять екологічний ярмарок.

Фрімаркет у Чернівцях вже стало впізнаваним поняттям. Відкривши новий сезон у березні, ми отримали багато схвальних відгуків та запитів щодо нового ярмарку.

Фрімаркет – це нова філософія ставлення до матеріальних речей. Не потрібне не викидається, а дарується. У будь-який час протягом ярмарку можна принести і забрати щось із того, що буде лежати на столах. До таких речей відносяться одяг, книги, посуд, іграшки, вироби ручної роботи та будь-які інші предмети. Девіз заходу: “Принось, що хочеш, бери, що треба!”

Залишок речей по закінченню ярмарку ми передамо на благодійні цілі. Крім того, ми будемо раді бачити вимушених переселенців, які зможуть взяти собі необхідні речі.

Також паралельно відбуватиметься збір використаних батарейок та майстер-класи з еко-тематики, музики, танців.

Ми позиціонуємо фрімаркет не як суто розважальний захід, а як гуманітарний, соціальний, екологічний. Ми хочемо навчитись разом з усіма чернівчанами жити з новою філософією, – філософією свідомого ставлення до матеріального, розуміння взаємозв’язку усього в природі.

Запрошуємо вас долучитись до еко-ініціативи 5 липня з 12:00 до 18:00 в центральній частині Соборної площі.

peredplata