В Чернівцях мародери зіпсували велостоянку

Протягом вересня-жовтня 2011 року Чернівецька обласна громадська організація “Буковинська агенція регіонального розвитку” за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив при Посольстві Канади в Україні, в рамках реалізації проекту “Популяризація та розвиток дружньої до навколишнього середовища транспортної системи” встановила в м. Чернівці 4 велосипедні парковки.

Нещодавно одна з таких парковок, що знаходиться на розі вулиць О.Кобилянської та М. Гоголя, зазнала значних пошкоджень внаслідок протиправних дій невідомих осіб. Інформаційний щит, на якому знаходилась карта центральної частини міста був зломаний, а труба, на якій він фіксувався, частково розрізана за допомогою болгарки (!). Наша організація уже звернулась із заявою до правоохоронних органів з метою знайти і покарати порушника. Але ми просимо також відгукнутись усіх свідків зчиненого злочину.

Просимо й Вас не залишатись осторонь даної події, оскільки це вже, нажаль, не перший факт варварського ставлення до об’єктів, встановлених у м. Чернівці.

peredplata