Топ – п’ятірка прибуткових лідерів незмінна

Протягом першого півріччя цього року найбільше авансових внесків з податку на прибуток до бюджету нарахували та сплатили: ТОВ «Машзавод» – 7,6 млн. грн., ПАТ «Чернівцігаз» – 5,5 млн. грн., ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» – 4,6 млн. грн., ТОВ «Рома» – 2,3 млн. грн. ТОВ «ІБК Трансмост» – 1,9 млн. грн.
Загалом з початку року чернівецькі платники перерахували до зведеного бюджету 54,3 млн. грн. податку на прибуток підприємств. Державний бюджет бізнес поповнив податком на прибуток на 52,7 млн. грн., а до місцевої скарбниці спрямував – понад 1,6 млн. грн.
За підсумками півріччя 11 представників чернівецького бізнесу перерахували до зведеного бюджету більше мільйона гривень податку на прибуток. Прибуткова еліта по сплаті податку на прибуток перерахувала до бюджету 29,1 млн. грн., що становить 53,6% від загальних надходжень цього податку.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що 30 липня – граничний термін сплати авансового внеску з податку на прибуток за липень 2014 року платниками податку відповідно до п. 57.1 ПКУ.
Щиро дякуємо представникам чернівецького бізнесу за своєчасну та повну сплату податку, які не зважаючи на складний економічний період, розвивають бізнес та створюють економічне підґрунтя для розвитку нашої держави.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata