На Буковині трапилася ДТП за участю працівника органів внутрішніх справ

24 липня близько 22 години до Герцаївського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в селі Мольниця – ДТП з потерпілими особами. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.
Прибувши за викликом, правоохоронці встановили, що аварія трапилася на неосвітлюваній ділянці дороги між селом Мольниця та містом Герца. А учасником дорожньо-транспортної пригоди є 32-річний працівник Герцаївського райвідділу УМВС, який був за кермом службового автомобіля.
Другий учасник ДТП – 45-річний місцевий мешканець, який керував мопедом без державних номерних знаків. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці пригоди.
Відомо, що правоохоронець був тверезим – такі результати показало відповідне дослідження крові. Причини та подробиці скоєння дорожньо-транспортної пригоди встановлюються. Призначено проведення ряду необхідних експертиз.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Розслідування ДТП перебуває на особистому контролі керівництва прокуратури та УМВС області.

СЗГ УМВС України
в Чернівецькій області

peredplata