Афганці з підприємцями зібралися \”вимкнути Раду\”

3 листопада, під стінами парламенту пройде акція протесту \”Вимкни Раду\”. Про це повідомив начальник штабу Всеукраїнської громадянської акції \”Вперед!\” Андрій Панайотов, пише \”Сегодня\”.

\”Ми закликаємо всіх громадян, яким не байдужа доля країни, прийти 3 листопада під Верховну Раду і вимагати, щоб ці вже ненародних депутати пішли звідти\”, – сказав він і додав, що учасники акції будуть вимагати саморозпуску парламенту.

Панайотов також повідомив про те, що в акції мають намір взяти участь понад 250 організацій, зокрема афганці, підприємці, а також представники \”Союзу перевізників України\”.

У свою чергу, віце-президент громадського об\’єднання \”Союз перекладачів Україна\” Сергій Овчинников додав, що 3 листопада також відбудеться \”Автомайдан\”.

За словами організаторів акції, останньою краплею для початку \”осіннього наступу\” стало прийняття парламентом законопроекту про спрощену систему оподатковування. За його словами, депутати не врахували жодної пропозиції, внесеної підприємцями, тому цей законопроект \”фактично вбиває малий бізнес у країні\”.

Джерело ТСН

peredplata