31 липня закінчується термін сплати задекларованих буковинцями доходів

Згідно з поданими деклараціями, задекларована буковинцями в них сума становить 294,5 млн. грн. Всього до органів доходів і зборів області у 2014 році було подано 6620 декларацій.

За перерахунками поданих декларацій, місцева скарбниця регіону поповниться податком на доходи фізичних осіб в обсязі більше 17,3 млн. грн., а це на 2,5 млн. грн. більше минулорічних показників.

Наразі, у відповідності до поданих краянами декларацій, на початок липня цього року, вже понад 90 відсотків передбачених надходжень податку на доходи фізичних осіб, сплачені до місцевого бюджету.

Нагадуємо, що податкові зобов’язання, зазначені в поданих деклараціях про майновий стан і доходи необхідно виконати не пізніше 31 липня 2014 року.
У разі якщо узгоджена сума грошового зобов\’язання не сплачена у визначений термін, відповідно до п. 126.1. ст. 126 Податкового кодексу України, такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу у розмірі 10 відсотків погашеної суми податкового боргу при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов\’язання, та при її затримці більше 30 календарних днів – у розмірі 20 відсотків погашеної суми податкового боргу.

У складний для країни час наголошуємо на сумлінності громадян – чесно і в повному обсязі виконати свій конституційний обов’язок.

peredplata