Чернівчани сплатили 541 мільйон податків

Цього року платники податків м. Чернівців сплатили до зведеного бюджету 540,8 млн. грн. До державної скарбниці чернівчани перерахували 225,5 млн. грн., а до місцевого бюджету надходження склали – 315,3 млн. грн. Протягом семи місяців цього року відшкодовано з бюджету понад 18,8 млн. грн. податку на додану вартість, що на 1,3 млн. грн. більше, ніж минулого року.
Головними складовими податкових надходжень до бюджету є надходження податку на додану вартість – 148,7 млн. грн.; податок на доходи фізичних осіб – 212,2 млн. грн. та податок на прибуток – 61,1 млн. грн.
Стабільні позитивні тенденції спостерігаються в надходженнях єдиного податку. Так, за підсумками семи місяців платники єдиного податку – юридичні та фізичні особи сплатили до бюджету 37,9 млн. грн., що на 4,3 млн. грн. більше, ніж у минулому році.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях висловлює щиру подяку тим платникам податків, які в такий непростий для нашої держави час відчувають свою відповідальність та своєчасно розраховуються з бюджетом.
Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata