На Буковині розкрили зухвале вбивство таксиста

На Буковині розкрили зухвале вбивство таксиста
Двоє молодиків, котрі завдали смертельні ножові поранення буковинцю, наразі затримані та перебувають у СІЗО.

За словами начальника УМВС України в Чернівецькій області Валерія Зінченка, вбивство чернівчанина сталося 12 липня на одній із вулиці обласного центру. З метою з’ясування всіх обставин та встановлення осіб зловмисників, котрі позбавили життя потерпілого, працівники міліції провели комплекс заходів. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Зокрема, обстежили усю прилеглу до місця скоєння злочину територію в пошуках речових доказів, опитали місцевих жителів, також були підключені оперативні можливості. У результаті вжитих заходів встановити осіб зловмисників вдалося майже одразу, а от для того, щоб їх затримати знадобилося трохи часу. Бо після скоєного хлопці переховувалися.

Як з’ясували правоохоронці, близько 20 години 18-річний чернівчанин та його 21-річний товариш, мешканець Заставнівського району, перебували неподалік торгового центру у Чернівцях. Хлопці були напідпитку, а щоб продовжити свої розваги, вони вирішили поцупити автомобіль. Зловмисники розуміли, що добровільно транспортний засіб їм ніхто не віддасть, тому аби налякати майбутню жертву, придбали у магазині господарський ніж.

У подальшому молодики підійшли до таксиста, домовилися з ним про перевезення їх до обумовленого місця. Коли ж прибули на місце, один із зловмисників завдав два ножових поранення водієві, які виявились смертельними. Після цього хлопці на автомобілі намагалися покинути місце злочину, однак не змогли завести транспортний засіб.

Наразі слідчі інкримінують зловмисникам, правопорушення передбачене ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Крім цього, розпочате кримінальне провадження і за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, передбачене ч.3 ст. 289 Кримінального кодексу України. На даний час затримані перебувають у СІЗО.

Слідство триває

peredplata