У Чернівцях затримано особу з штик-ножем часів Першої світової війни.

Фільтраційною групою лінійного відділу на ст. Чернівці під час відпрацювання залізничного вокзалу було затримано особу з штик-ножем з часів Першої світової війни.

Біля входу в центральний зал залізничного вокзалу працівники транспортної міліції замітили чоловіка, який привернув увагу своїм хвилюванням та підозрілий пакетом. Запросивши його до чергової частини було встановлено особу, ним виявився 42-річний мешканець Чернівецької області. У пакеті правоохоронці виявлено штик-ніж з часів Першої світової війни. Як з’ясувалось в подальшому, зброю чоловік мав намір збути.
Однак чоловік повідомив, що він є посередником цієї продажі, а в власником являється інша людина. Працівниками транспортної міліції було встановлено, що даний штик-ніж належить 63-річному мешканцю Чернівецької області. Цей штик-ніж він знайшов серед будівельного сміття при розбиранні сараю за місцем проживання. Аби «добро» не пропадало вирішив заробити на цьому.
Цікавинку він виставив на продаж на інтернет-аукціон. Коли з’явився покупець, попросив свого товариша принести його на вокзал для передачі покупцеві. Свій злочинний намір їм не вдалося здійснити оскільки були затримані працівниками міліції, а покупець так і не прийшов. Тепер обидва чоловіки понесуть кримінальну відповідальність.
Шановні громадяни, якщо ви десь знаходите холодну зброю не намагайтесь її продати. Зверніться до працівників міліції і добровільно здайте її. Згідно ч.3 ст. 263 КК України звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка носила, виготовляла, ремонтувала, передавала чи збувала холодну зброю, якщо вона добровільно здала органам влади.

Підрозділ зв’язків з громадськістю
УМВС України на Львівській залізниці

peredplata