23 серпня з 12:00 до 17:00 на Соборній площі еко-клуб Чернівецької обласної громадської організації «Захист» запрошує чернівчан та гостей міста на патріотичний фрімаркет

Чому саме патріотичний? Ми впевнені, що дбайливе ставлення до екології рідного краю, розуміння важливості економії природних ресурсів є невід’ємною частиною патріотизму та свідомості справжнього українця.

Основою заходу буде фрімаркет – екологічний ярмарок з обміну речами, який не перший рік добре знають та люблять чернівчани. Місце проведення ми оформимо інформаційними стендами про необхіднсть заощадження газу, світла, води, про енергозбереження, що є особливо актуальним у теперішні часи.

Враховуючи дату проведення, 23 серпня, День прапора України, на площі плануємо обладнати музичне оформлення. Ми не прагнемо суто розваг, що може бути дещо недоречним у напружений час. Ми хочемо підняти національний дух, об’єднати чернівчан разом піснями виключно з українських виконавців та пісень на патріотичну тему. Також наші волонтери пропонуватимуть малювати національні символі на одязі та обличчях гостей ярмарку, роздаватимуть жовто-блакитні стрічки, розповідатимуть про традиції та історію Дня прапора України.

За окремим столом можна буде написати листа підтримки нашим захисникам на Схід. Повірте, моральна підтримка дуже важлива, і на неї також із нетерпінням очікують бійці.

Також протягом ярмарку відбудеться збір використаних батарейок, роздача інформаційних листівок, майстер-класи з еко-тематики. Залишок одягу та взуття ми передамо на благодійність.
Приєднуйтесь, до зустрічі!

peredplata