Ініціативна група \”Захистимо Чернівці\” не організовуватиме більше зборів. Поки що

Ініціативна група "Захистимо Чернівці" не організовуватиме більше зборів. Поки щоПісля того, як 29 жовтня було зірвано збори чернівчан щодо проведення реферндуму по розпуску Чернівецької міської ради, ініціативна група \”Спільними зусиллями\” вирішила відмовитись від намірів вкотре поводити збори.

Адже п\”ять разів Чернівецька міська рада не реєструвала ініціативну групу. А коли представники ініціативної групи вирішили вшосте зібратися в готелі \”Черемош\”, там вже за годину до зборів в задалегідь орендованому залі сиділи інші люди (з підприємств та установ, власниками котрих є депутати від більшості в міськраді, кажуть представники ініціативної групи). Вони навідріз відмовлялись виходити з зали, аби пройти реєстрацію. Тоді представники ініціативної групи вирішили, аби не загострювати ситуації, відмовитись від проведення зборів. А потім ті люди, які зібрались в залі, провели власні збори і проголосували проти референдуму щодо розпуску міської ради.

Після такого, за словами представників ініціативної групи, силового способу недопущення проведення зборів, вони вирішили відмовитись від проведення зборів ближчим часом. Поки що. І вирішили звертатися до міжнародних европейських інстанцій. Будуть під зверненням збирати підписи чернівчан.

Світлина Букінфо

peredplata