«Буковина» зіграє у Чернівцях із легендарним «Чорноморцем»

23 серпня, у суботу, чернівецька «Буковина» в рамках Кубку України з футболу прийматиме на своєму полі команду Прем’єр-ліги, постійного учасника Ліги Європи – іменитий одеський «Чорноморець».

Квитки й програмки вже продаються у касах стадіону. Усі буковинці і гості краю запрошуються на цей матч, щоби підтримати команду у переддень Дня Незалежності України.

Гра відбудеться у рамках 1/16 фінала розіграшу Кубку України з футболу і перемога в ній забезпечить переможцю вихід у наступний раунд.
Минулий сезон став для «Чорноморця» одним із кращих в його новітній українській історії. У Кубку України «Чорноморець» дійшов до півфіналу, де поступився київському «Динамо», у чемпіонаті України команда посіла п’яте місце із 12 перемогами і найменшою кількістю пропущених м’ячів серед усіх команд Прем’єр-ліги. У Лізі Європи одесити, вибивши у кваліфайн-раундах молдовську «Дачію», белградську «Црвену звезду» та албанський «Скендербеу», посіли друге місце у своїй групі, випередивши голандський ПСВ та «Динамо» (Загреб).
ФСК «Буковина» в кожному матчі дуже потребує підтримки вболівальників на трибунах стадіону, а в матчі проти «Чорноморця» – найбільше, оскільки суперник дуже солідний і без допомоги «дванадцятого» гравця не обійтися.
Початок матчу – о 17.00.

peredplata