«Гордість нашої Садгори»

Саме під такою назвою минулої неділі, 14 вересня, в приміщенні культурно-мистецького центру « Садгора » пройшов благодійний тематичний концерт, що відбувся з ініціативи волонтерів координаційного центру, який розташований на вул. Юнацька, 1.

У більш ніж годинній концертній програмі окрім учасників художньої самодіяльності самого КМЦ взяли участь також і інші колективи. Так відкрили концерт учасники хору УГКЦ Покрови Пресвятої Богородиці молитвою « Отче наш » Леонтовича, після напутнього слова отця Володимира Борового із тієї ж церкви, який у своєму короткому виступі зачитав окремі рядки загиблого садгорянина Юрія Мізунського, вони також виконали « Молитву за Україну» в обробці В.Семчишина , чим наче задали тон всьому дійству.

«Гордість нашої Садгори»

«Гордість нашої Садгори»

«Гордість нашої Садгори»

Підтримали естафету від них учасники народного хору « Садгоряни » під керіництвом Валентина Рибака, далі концерт продовжили більш молоді виконавці, що виконували патріотичні та журливі народні пісні, твори сучасної естради. Бурхливими оплесками присутні зустріли також і виступ знаного в області колективу « Юженецькі молодички ». Стоячи та оплесками всі присутні вшанували також присутніх на концерті учасників АТО , що брали участь у бойових діях на сході нашої країни, а це саме: Гасюка Дмитра Дмитровича, Кисилицю Олександра Івановича, Маліцького Руслана Георгійовича, Петришина Вадима Степановича, Урсола Романа Сергійовича.

«Гордість нашої Садгори»

«Гордість нашої Садгори»

«Гордість нашої Садгори»

«Гордість нашої Садгори»

«Гордість нашої Садгори»

Прозвітувала про роботу координаційного центру Гакман Ольга, мали слово і дружини воїнів Фрунчак Оксана та Петренець Інна. Патріотичні букетики надали, як власні вироби, діти із місцевого районного центру дозвілля дітей та молоді. В цілому концерт вийшов щемливим та патріотичним, тож сподіваємося залишиться на довго у душах всіх присутніх на ньому. Було зібрано на ньому і понад 2700 гривень, які підуть на закупівлю самого необхідного для воїнів, що захищають нашу свободу та мирне блакитне небо у далеких степах Луганська та Донецька.

Учасник дійства – Ярослав Волощук.

peredplata