Слов\’янськ звертається по допомогу до депутатів і небайдужих чернівчан

Слов'янськ звертається по допомогу до депутатів і небайдужих чернівчанБлагодійна організація \”Фонд \”Відродження Слов\’янська\”, за підтримки депутатів Слов\’янської міської ради та громадськості міста звертаються до чернівецьких депутатів та небайдужих городян з проханням надати можливу допомогу мешканцям Слов\’янська, житло яких постраждало внаслідок військових дій.

Місто Слов\’янськ було окуповане терористами у період з 12 квітня по 5 липня 2014 року. За цей час у місті було зафіксовано чимало руйнувань. Повністю зруйновано у приватному секторі 193 будинки, зазнали часткових руйнувань — 1437 будинки. Серед багатоповерхівок міста пошкоджено 40 будинків (196 квартир). Потребують капітальних або відновлювальних робіт 84 будівлі серед підприємств, організацій, установ міста. Міський бюджет не може витримати такого незапланованого навантаження.
У місто надходить гуманітарна допомога у вигляді продуктів харчування від небайдужих людей, підприємств, компаній, юридичних та фізичних осіб із усіх регіонів України. Але кричущою є потреба у забезпеченні міста будівельними матеріалами, оскільки напередодні осінньо-зимового періоду декілька тисяч мешканців залишаються без даху над головою. Категорія частково зруйнованого житла після погіршення погодних умов може перейти в категорію повного руйнування.
Саме для вирішення зазначених проблем, було створено Благодійну організацію \”Фонд \”Відродження Слов\’янська\”, на рахунки якого будуть надходити позабюджетні кошти, для покриття витрат з відновлення громадських закладів та адресної допомоги жителям міста. Для забезпечення повної прозорості, інформація про фінансову діяльність Фонду буде відображатися на сайті Слов\’янської міської ради.
Номер рахунку для переказу коштів:
Благодійна організація \”Фонд \”Відродження Слов\’янська\”
ЕДРПОУ/ДРФО:39343597
МФО:335548

р/р №26501053600572

peredplata