Чернівецькі вогнеборці врятували людське життя

За інформацією прес-служби УДСНС України у Чернівецькій області 23 вересня о 16 годині 07 хвилин на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу у закинутій будівлі по вулиці Московської Олімпіади.

Як з’ясувалося в дерев’яній будівлі чоловік без постійного місця проживання влаштував собі тимчасовий прихисток. На час виникнення пожежі він перебував в середині будівлі.

Прибувши на місце події рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №2 обласного центру вивели потерпілого з будівлі та надали першу допомогу, після чого передали чоловіка до рук медиків. Після цього вони приступили до ліквідації пожежі та за короткий проміжок часу приборкали полум’я. Завдяки діям вогнеборців від вогню було врятовано будівлю. Внаслідок пожежі пошкоджено дерев’яні стіни. Причиною пожежі стало паління безхатченка.

Ще одна закинута будівля горіла в м. Чернівцях на вул. М. Тореза. Пожежно-рятувальним підрозділам Державної пожежно-рятувальної частини № 3 вдалося швидко ліквідувати пожежу.

Загалом за останню добу на території краю сталося 4 пожежі Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує людям: дотримуйтеся правил пожежної безпеки, правил безпеки в побуті! Пам’ятайте, що пожежі легше запобігти, ніж потім ліквідувати її наслідки.

peredplata