У Чернівецькому СІЗО проведено осінній огляд будівель та споруд

29 вересня 2014 року відповідно до окремого доручення Державної пенітенціарної служби України № 64-14 у Чернівецькому слідчому ізоляторі організовано та проведено огляд будівель та інженерних споруд виробничого і невиробничого призначення.
Будівлі СІЗО обстежувала спеціальна комісія, до складу якої увійшли: Голова комісії – заступник начальника слідчого ізолятора з інтендантського та комунально-побутового забезпечення майор внутрішньої служби Микола Прищепа, а також члени комісії: начальник оперативного відділу Анатолій Білокриницький, начальник відділу режиму і охорони СІЗО Віталій Тодорович, начальник відділу інженерно-технічних засобів охорони Віктор Ніжнік, інженер відділу інтендантського та комунально-побутового забезпечення Андрій Нивчик, інженер-будівельник Олександр Павловський та виконуюча обов’язки начальника фінансового відділу Чернівецького СІЗО Олена Буяновська. Окрім того, до складу комісії увійшли представники відділу ДПтС України в Чернівецькій області старший інспектор з ресурсного забезпечення Ігор Щасливий та старший інспектор з режиму і охорони, нагляду та безпеки Михайло Нагірняк.
Члени комісії оглянули всі будівлі, які знаходяться на території Чернівецького СІЗО. Особлива увага приділялася перевірці зовнішніх газопровідних та електромереж, теплових та водопостачальних мереж. Також перевірялися резервні джерела електроживлення та наземні і підземні резервуари для води. Такий огляд дозволяє належно оцінити стан інженерних споруд та виявити різноманітні дефекти, пошкодження або деформацію.
«Подібні заходи проводяться двічі на рік, восени та взимку. Сьогоднішній огляд показав, що всі інженерні споруд установи готові до експлуатації в осінньо-зимовий період», – зазначив заступник начальника слідчого ізолятора з інтендантського та комунально-побутового забезпечення майор внутрішньої служби Микола Прищепа.

Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata