Підприємці з вулиці Зеленої просять мера не чіпати ринок

Підприємці з вулиці Зеленої просять мера не чіпати ринокПід час зібрання депутатів у сесійній залі, де мали подолати вето міського голови на рішення міськради про виділення в оренду ТзОВ \”Бук ТБ\” земельної ділянки на вулиці Зеленій, під стінами Ратуші мітингувала група людей.

Відтак, коли стало зрозуміло, що засідання сесії не відбудеться, мітингарі зайшли у міськраду. Із ними зустрівся мер Чернівців Олексій Каспрук.

Під час зустрічі, ці люди назвалися підприємцями, які торгують на вул. Зеленій, просили мера не чіпати ринок на вул. Зеленій, не перешкоджати їм там торгувати. Було зрозуміло, що люди підтримують підприємця ТзОВ \”Бук ТБ\”. Вони розповідали, які умови для здійснення торгівлі їм зробило це підприємство. Також вони зауважили, що працювати на Калинівському ринку та \”Добробуті\” не будуть. А ще були категорично проти, щоб будь-яке інше підприємство створило їм умови для торгівлі на вул. Зеленій.

Також в дискусії взяли участь представники підприємства ТзОВ \”Бук ТБ\”, депутати Володимир Бешлей та Анатолій Чесанов. Зрозуміло, ці депутати теж захищали інтереси підприємства \”Бук ТБ\”.

Цікаво, що мітингарі, які прийшли під стіни міськради, стверджують, що вони не сплачують ринковий збір за здійснення торгівлі. Водночас вимагають у мера покращити умови роботи.

Джерело: ВідІдо

peredplata