Діяльність 8 підпільних цехів з виготовлення алкогольного фальсифікату припинено у Чернівецькій області

На чисту воду таку кількість алкогольних махінаторів вивели оперативники Головного управління ДФС у Чернівецькій області за дев’ять місяців нинішнього року. В цілому за цей же період, під час проведення комплексу заходів: перевірочних, профілактичних та оперативно – розшукових з незаконного обігу вилучено тіньової продукції на загальну суму майже 10,5 млн. грн., з них підакцизних – 10,3 млн. грн.
Зокрема, 350,8 дал алкогольних напоїв вартістю майже 0,5 млн. грн., 3233,65 дал спирту – понад 2,0 млн. грн., 1408,03 тис. пачок тютюнових виробів – 7,6 млн. грн., більше як 7 тон паливно-мастильних матеріалів – 0,08 млн. грн. та 2 транспортні засоби.
На початок жовтня 2014року за матеріалами оперативних підрозділів ДФС Буковини обліковано 25 кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом підакцизних товарів та складено 16 адмін. протоколів на суму 1,3 млн.грн.
За словами в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Чернівецькій області Олександра Гажоса – податкові міліціонери із готовністю номер один захищають економічну безпеку держави та направляють всі зусилля на детінізацію економіки та забезпечення додаткових надходжень до бюджету.
«Під пильну увагу податкових міліціонерів попадають усі сфери діяльності, як фінансові потоки через банківські мережі так і оптимізації оподаткування та відмивання грошей підприємливими ділками» – зробив акцент Олександр Гажос.

Прес-служба Головного управління
ДФС у Чернівецькій області

peredplata