Сільгоспвиробники Чернівеччини сплатили 0,8 млн. грн. фіксованого сільськогосподарського податку

Такою сумою платники фіксованого сільськогосподарського податку наповнили скарбниці місцевих громад Чернівецької області за 9 місяців 2014 року – інформують у Головному Управлінні ДФС у Чернівецькій області та повідомляють про те, що наразі на теренах Буковинського краю налічується 793 платників фіксованого сільськогосподарського податку.

Нагадуємо, аби спростити для сільгоспвиробників умови ведення власної справи, у агропромисловому комплексі діє спеціальний режим оподаткування за назвою ФСП. Адже робота у рамках цього режиму наповнення бюджету звільняє аграріїв від необхідності сплати податків на прибуток й землю, зборів за спеціальне використання води та провадження деяких видів підприємницької діяльності.

Перерахунок фіксованого сільськогосподарського податку до бюджету необхідно робити щомісяця протягом 30 днів, що настають за останнім днем звітного місяця. Сплата ФСП здійснюється у розмірі третини від суми податку, визначеної на кожний квартал від річної суми.

Згідно суми річних нарахувань за підсумками поданих податкових декларації на 2014 рік, до кінця поточного року надійде ще 0,8 млн. грн.фіксованого сільськогосподарського податку.

peredplata