Купіть квиток на потяг у ПриватБанку та отримайте вартість квитка назад!

Покупка залізничного квитка для сучасної людини досить часто супроводжується значними витратами часу, нервів та додаткових зусиль. Для того, щоб терміново купити квиток на поїзд в касах вокзалу, нерідко потрібно вистояти довжелезну чергу, а в решті ще й може виявитися, що місць на потрібний рейс обмаль чи взагалі немає.

Купіть квиток на потяг у ПриватБанку та отримайте вартість квитка назад!

Щоб спростити життя своїм клієнтам, ПриватБанк надає послуги купівлі квитків в своїх касах та каналах самообслуговування. Витративши якихось 2-3 хвилини, клієнти можуть вибрати та придбати квиток на відповідний рейс і поїзд, зайняти кращі місця та роздрукувати електронний білет. Про це повідомляє ПриватБанк Чернівці.

А відтепер, при купівлі квитків в ПриватБанку можна буде й непогано заробити – з 15 листопада 2014 р. по 31 травня 2015 р. клієнти матимуть змогу повернути повну вартість залізничного квитка.

Для участі в акції, клієнту необхідно придбати залізничний квиток у відділенні ПриватБанку, Інтернет-банку Приват24 або на сайті bilet.pb.ua, зазначивши промокод, який клієнт отримав в SMS-повідомленні, конверті для квитків у касі вокзалу або на листівці в поїзді. Кожен клієнт гарантовано отримає 5 грн на рахунок «Бонус Плюс» і стане учасником акції, переможець якої отримає назад вартість квитка.

Переможець акції буде визначатися щомісяця випадковим чином за допомогою спеціальної комп’ютерної програми. Кожен місяць буде розіграно 3 головних призи (повернення повної вартості квитка) до кінця строку дії акції.

“В ПриватБанку купувати квитки на транспорт, спортивні та культурні заходи не тільки надзвичайно просто та зручно, а ще й вигідно, – каже Кристина Кармазіна, керівник Центру продажу квитків ПриватБанку. – Окрім таких акційних бонусів, наші клієнти на постійній основі отримують знижку в розмірі до 5% від вартості авіаквитків”.

З 1 вересня ПриватБанк почав продаж залізничних квитків з QR-кодом, які не потрібно обмінювати в касах вокзалу. Для посадки на поїзд досить показати провіднику роздруківку електронного проїзного документа або збережену копію квитка на смартфоні, планшеті або ноутбуці.

peredplata