Російський бойовик підібрався до губернатора Луганщини буковинця Москаля аби його вбити

Під час робочої поїздки голови Луганської ОДА Геннадія Москаля в Кримське Новоайдарського району, українські військові знешкодили російського найманця. Про це повідомляє прес-служба губернатора пише \”Остров\”.

«Бойовик пройшов на околицю Кримського з боку Сокільників, пробравшись через мінне поле. Зумів наблизитися з автоматом Калашникова і гранатометом на відстань кілька десятків метрів від нас, де і був застрелений силовиками.

У вбитого окрім зброї (до речі, патрони до АК були російського виробництва, у нас таких не випускають) знайшли записку з особистими даними: \”Сразу бы застрелили. Кондратенко Дмитрий Викторович. 04.09.1975. Россия, Иркутск, Ярославского, 246 – 97. Осознал – послали на убой как быка. Б (атальон) \”Заря\”, Луганск. Прибыл 12.11.2014\”.

Так, 38-річний чоловік з Сибіру приїхав в Україну за 5500 кілометрів від рідного дому, щоб захищати \”русский мир\”, де і знайшов свою смерть. Судячи по записці, він сам усвідомив це, хоч і пізно.

«Хочу, щоб записку цього Дмитра з українським прізвищем прочитали якомога більше російських матерів і дружин. Вони повинні зрозуміти, що відбувається в Україні, – не з картинки російських телеканалів, а з такого банального для війни випадку, свідком якого став в Кримському і я », – зазначив Москаль.

peredplata