Буковинські міліціонери викрили зухвалого \”серійника\”

30-річний мешканець міста Чернівців скоїв цілий ряд майнових злочинів. Наразі доведено його причетність до 12 крадіжок та одного викрадення автомобіля.

За інформацією СЗГ УМВС України в Чернівецькій області основним об’єктом посягань зловмисника були автомобілі. Він вибирав підходящу автівку, розбивав скло та цупив все, що було в салоні. До прикладу, не гребував навіть речами: без вагань крав жіноче взуття, косметичку, куртку. Також присвоїв чужі фотоапарати, телефони, навігатори, планшети, автомагнітоли. І, звісно ж, не залишав власникам документів та грошей. Загальна приблизна сума краденого – понад 53 тисячі гривень.

Окрім того, зловмисник під час проїзду в громадському транспорті викрав із кишені куртки чернівчанина мобільний телефон, вартістю більше 2300 гривень. А всередині жовтня нечистий на руку молодик навіть позбавив автомобіля мешканця обласного центру. Він викрав «копійку» буковинця просто з-під під’їзду власника.

Врешті, «кримінальний серіал» чернівчанину допомогли завершити працівники управління карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області. Професійно вживши усіх необхідних заходів, правоохоронці вийшли на слід зловмисника. Відомо, що 30-річний чоловік раніше не притягався до кримінальної відповідальності.

Наразі чернівчанину оголошено про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – позбавлення волі на строк до п’яти років.

peredplata