«Made in Chernivtsy» завойовує світ

Як нас сприймають у світі залежить від бізнесу. Чернівецькі підприємці активно долучаються до зміни іміджу нашої держави, виробляючи конкурентну та якісну продукцію.
Протягом десяти місяців цього року чернівецький бізнес експортував продукції майже на півмільярда гривень. Бізнес – партнерами чернівчан є більше півсотні країн світу, які знаходяться на п»яти із шести континентів (крім Антарктиди). Це і держави ЄС, і країни колишнього Радянського Союзу, Ближнього та Далекого Сходу, Азії, Африки, Північної та Південної Америки, Австралії.
Цьогоріч у жовтні бізнес – спільнота столиці Буковини експортувала товарів на 71,3 млн. грн.., що на 40%, або на 20,3 млн. грн. перевищує минулорічні показники.
Чим прославляють наше місто за кордоном? Приємно, що є у Чернівцях підприємства, які руйнують стереотипи про те, що вивозяться ліс, олія, злаки та горіхи, а розширюють географію чернівецького експорту високотехнологічними приладами та якісними зразками легкої промисловості.
Чернівецькі прилади охоронно – пожежної сигналізації захищають помешкання поляків, фінів, турків, нідерландців, грузинів, в»єтнамців, молдаван, вірмен, білорусів та росіян
Напівпровідникові термоелектричні, охолоджуючі та генераторні модулі використовують в Ізраїлі, США, Іспанії, Кореї, Франції та Німеччині.
Бізнес столиці Буковини постачає за кордон унікальне обладнання для нафтової та хімічної промисловості.
Сильна половина людства у Італії, Німеччині, Нідерландах, Румунії, Канаді та Гонконзі імпозантно виглядає у чернівецьких костюмах. Європейки високо цінують якість чернівецької натуральної жіночої білизни.
Попри складну економічну ситуацію в державі, бренд Чернівців впевнено освоює світовий ринок, аби зробити наше місто, нашу державу та кожного із нас успішнішими. Так тримати!
Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata