Прокурори Буковини перевіряли свій спортивний гарт

Напередодні Дня працівників прокуратури України, з метою популяризації здорового способу життя, працівники органів прокуратури Буковини провели турнір з міні-футболу. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Гра була дуже напружена. «Бронзовий» кубок, завдяки влучним пенальті, виборола команда з представників Шевченківського, Першотравневого районів м. Чернівці, Глибоцького, Герцаївського, Сокирянського, Вижницького районів, яка змагалась з гравцями прокуратур м. Чернівці, Кельменецького, Заставнівського, Кіцманського районів та Міжрайонної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері.

Не менш напруженим був поєдинок за основний трофей – «Золотий» кубок під-час якого зустрілась команда сформована на базі Чернівецької прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, Садгірського, Сторожинецького, Новоселицького, Путильського районів та потужний колектив облапарату. В другому таймі більш досвідченим облапаратівцям вдалось схилити шальки терезів на свою користь – 2:1. Отже, беззаперечними переможцями турніру стали гравці апарату прокуратури області.

Виконувач обов’язків прокурора Чернівецької області Олександр Іванюк вручив почесні грамоти та кубки переможцям і закликав працівників частіше займатись спортом, бо спорт – це життя.

peredplata