Буковинську продукцію позначатимуть «Зроблено на Буковині» та «Зроблено в Чернівцях»

У Чернівцях відбулось засідання комісії з визначення кращого логотипу «Зроблено на Буковині» та «Зроблено в Чернівцях», на якому було розглянуто зауваження та пропозиції громадськості щодо запропонованих на обговорення ескізів логотипів, які були оприлюднені на офіційному веб-порталі Чернівецької міської ради в мережі Інтернет. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

В результаті розгляду та обговорення ескізів, враховуючи висловлену думку громадськості, комісія шляхом голосування визначила переможців конкурсу, а саме: – по логотипу «Зроблено в Чернівцях» – ескіз автора Талалай Ігоря Федоровича.

Буковинську продукцію позначатимуть «Зроблено на Буковині» та «Зроблено в Чернівцях»Головним елементом композиції знаку є стилізована форма букового листка, в який вписані найбільш характерні споруди архітектурного ансамблю історичної частини м. Чернівців і шрифтовий напис – зроблено в Чернівцях;

Буковинську продукцію позначатимуть «Зроблено на Буковині» та «Зроблено в Чернівцях»– по логотипу «Зроблено на Буковині» – ескіз автора Тодеряна Артема Вікторовича. Дизайн логотипу відображено у вигляді квітки, що поєднує колоритну традиційну Буковинську вишивку.

Обрані ескізи логотипів «Зроблено на Буковині» та «Зроблено в Чернівцях», відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 14.10.2014р. №515/17, переходять у власність організатора конкурсу, який залишає за собою право на їх доопрацювання та внесення коректив. Логотипи «Зроблено на Буковині» і «Зроблено в Чернівцях» використовуватимуться для посилення уваги й інтересу до буковинських і чернівецьких товарів, зокрема, під час проведення Петрівського ярмарку, Дня міста, виставково-ярмаркових заходів, презентацій, а також різноманітних акції, в тому числі і в торговельній мережі міста. Використання таких логотипів товаровиробниками для маркування власної продукції не передбачено.

Застосування логотипів «Зроблено на Буковині» та «Зроблено в Чернівцях» іншими зацікавленими особами під час проведення різноманітних заходів та акцій можливе лише після отримання погодження міської ради.

peredplata