У Чернівцях затримали підозрюваних у розчленуванні трупа жінки

У Чернівцях затримали підозрюваних у розчленуванні трупа жінкиУ Чернівцях міліція затримала двох підозрюваних у розчленуванні трупа жінки, рештки якого знайшли у трьох сміттєвих баках 8 грудня.

Про це на брифінгу повідомив начальник УМВС в області Валерій Зінченко

«Затримані дві мешканки Чернівців. Такий зухвалий злочин вчинили мама і донька. Мотив злочину – звичайна користь: отримання пенсії, яка нараховувалася жертві, рештки якої ми знайшли у сміттєвих баках», – розповів В. Зінченко

«Встановлено особу потерпілої – це Марчук Домініка Назарівна, 1954 року народження, уродженка села Червона Діброва Глибоцького району. Вона просила милостиню перед церквою на вулиці Руській. Зловмисниці, які проживали неподалік, взяли на квартиру до себе цю жінку, за що вона їм сплачувала кошти у розмірі 600 гривень на місяць. За попередньою інформацією, вони взяли на неї кредит. Також потерпіла була власницею житла, яке належало їй за спадщиною», – додав правоохоронець.

«Щоби не втратити пенсію, ці дві жінки вирішили позбутися трупа. Вони, з їхніх слів, знайшли її померлою на другому поверсі, хоча причина смерті не встановлена експертизою до кінця. Тобто чи була вона вбитою, чи померла сама, ми ще сказати точно не можемо. Далі вони знесли її вниз у ванну кімнату, і там за допомогою пилки жінку розчленували. Також проламали череп ударами молотка», – повідомив він.

«Після того підозрювані загорнули рештки трупа в її одяг, склали в поліетиленові пакети для сміття, а потім у картонні коробки. В цих коробках у пізній час порозносили частини тіла по смітниках», – розповів Зінченко.

«На даний момент обидві особи затримані. Проводиться слідство. Одна з них, 1956 року народження, раніше судима за статтею «Шахрайство». Вона має вищу освіту вчительки. До вчорашнього дня працювала нянькою в іншій сім’ї. Її донька, 28-річна чернівчанка, працювала прибиральницею», – додав він.

«У двокімнатній квартирі, де вони проживали, міліція знайшла понад 10 собак, 20 кішок, морських свинок та папуг, які перебували у жахливому, практично передсмертному стані. Ми долучили до цієї справи фахівців із захисту тварин», – зазначив правоохоронець.

«Під час експертного огляду задокументовано, що в шлунку та кишечнику потерпілої взагалі не було їжі. Це свідчить про те, що вона багато днів не харчувалася», – повідомив начальник міліції.

Як повідомляла ІА ZIK, 8 грудня в районі вулиць Головної-Богдана Хмельницького у Чернівцях у сміттєвих баках міліція після дзвінка аноніма виявила рештки трупа жінки.

Джерело: ZIK

peredplata