Той, хто хотів «міліон», у суді отримав дулю

Той, хто хотів «міліон», у суді отримав дулюЗа рахунок журналістів Буковини одна негідна публічна особа хотіла стати мільйонером.

І подала на нас позов на «міліон» (написала саме так через власну неграмотність). Потім «передумала», що вона — публічна особа, і у другому позові написала, що писала перший позов у «хворобливому стані». І вимоги збільшила до 2 000 171 грн. 10 коп.
Більше півроку ми змушені були ходити до суду і доводити, що ця «публічна особа» — таки негідник, брехун і має низьку мораль. Вона навіть суду брехала. Іноді плела таке, що купи не трималося.
Віддаючи належне Першотравневому суду і його голові Войтуну, зазначимо, що суддя терпляче, мудро, зважено і професійно вів процес. Що й казати – було 18 судових засідань, десятки виступів, часто повторювалися слова, факти, доводи. Журналісти підрахували, що «публічна особа на міліон» 52 рази говорила одне і те ж, а потім це ж саме заперечувала. Тобто нібито мала свою думку, з якою сама ж не погоджувалася. Насамкінець вертілася, як вуж на пательні. В один момент цей чоловік зізнався, що впізнав себе у коментарі, де його прізвище не згадувалось. Але там йшлося, що якийсь мент В. на Калинівському ринку кришував продаж наркотиків. Тоді учасники засідання попросили суддю викликати наряд міліції й цю особу заарештувати.
Багато ще було всякого у цьому суді. Суддя вислухав всіх і все та прийняв єдино вірне рішення: ВІДМОВИТИ У ПОЗОВІ цій особі.

Петро КОБЕВКО

P.S. Журналісти області не вживають ім’я цієї публічної особи, аби її не піарити. Єдиний раз воно буде згадане тільки у некролозі. Тому і ми не називаємо імені цього «мєнта» В.

peredplata