Мер Чернівців може розірвати угоду з ТОВ «Укргазкомплект»

Представника ТОВ «Виробничо-будівельне підприємство «Укргазкомплект», яке на тендері отримало право на виконання робіт з реконструкції дороги на вулиці Б.Хмельницького, попереджено про порушення умов договору. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Відповідно до умов зазначеного договору, укладеного 18 листопада цього року, підрядник зобов’язувався розпочати роботи на зазначеному об’єкті у період з 20 до 30 листопада ц.р.

Згідно графіку виконання робіт на вказаному об’єкті, який розробив підрядник і був затверджений замовником, на об’єкті передбачено було виконати наступні роботи:

• 1-10 грудня – розбирання бортових каменів та основи, установка борту та огорожі для турнікетів.
• 11-20 грудня – влаштування перехрещень, примикань, колодязів. Підрядник також повинен був розпочати роботи з влаштування щебеневої основи та тротуарів і завершити їх до 20 січня 2015р.

Директору підрядної організації ТОВ «УКРГАЗКОМПЛЕКТ» В’ячеславу Опанасенку було направлено два листа про необхідність прискорення початку виконання робіт на зазначеному об’єкті.

Однак станом на 18 грудня роботи з реконструкції дороги на вулиці Б.Хмельницького не розпочато.

Представника підрядника на зустрічі з міським головою попереджено, що у разі подальшого порушення термінів виконання робіт, замовник залишає за собою право розірвати угоду та оголосити новий тендер.

peredplata