Новітні методи омолодження в МЦ «Оксфорд Медікал Чернівці»

Новітні методи омолодження в МЦ «Оксфорд Медікал Чернівці»Уже зовсім скоро весна і так хочеться зустріти її гарною, зі свіжою та сяючою шкірою. Кожна жінка погодиться з тим, що хочеться виглядати молодою в будь якому віці.
Нажаль ритм життя сучасної жінки залишає дуже мало шансів шкірі бути свіжою та підтягнутою.

Якщо крем та маски вже Вас не спасають, то на допомогу прийде апаратна косметологія . В МЦ «Оксфорд Медікал Чернівці» ви можете отримати безкоштовну консультацію лікаря- косметолога, та пройти абсолютно безболісну процедуру безін”єкційної мезотерапії.

Новітні методи омолодження в МЦ «Оксфорд Медікал Чернівці»Для отримання більш детальної інформації мі звернулися до лікаря- косметолога МЦ «Оксфорд Медікал Чернівці» Рогозної Юлії Сергіївни, яка із задоволенням поділилася з нами цікавою інформацією:

«По всьому світу дуже популярна класична мезотерапія, при якій мікроін`єкціями вводяться біологічно активні компоненти.
Але, що робити, якщо жінка боїться ін`єкцій краси? Особливо якщо це стосується шкіри обличчя!

На зустріч прийшли новітні технології – безін`екційна мезотерапія, яка без болісних відчуттів бореться з сухістю, гіперпігментацією, зі старінням шкіри в ділянці обличчя, шиї та декольте, поліпшує структуру, тон, еластичність шкіри, відновлюються фізіологічні та обмінні процеси в шкірі (активуються фібробласти, покращуються кровообіг).

Процедура дуже приємна, триває 30 хвилин. В основу лікування покладено нову технологію аквафорез. Використовується лазерна стимуляція та спеціальний імпульс для проникнення активних коктейлів в шкіру, у склад яких входять натуральні екстракти : комплекс антиоксидантів, Д2 –пантенол, імуностимулятори та інше.

Пігментація.
Може бути спровокована генетичним фактором, прийомом медикаментів, сонячним випроміненням, інфекційними захворюваннями. В програмі ретельно підібраній коктейль з компонентів, які зменшують кількість меланіну.

Лікування зморшок.
Старіння це фізіологічний процес, при якому зменшується дегідратація та вироблення колагену та еластину . Безін`єкційна мезотерапія включає в себе зволожуючі компоненти, які сприяють омолодженню.

Курс лікування є індивідуальним. Включає в себе до 8 процедур. Після процедури Ви можете одразу повернутися до свого звичного ритму життя.
Без болі, без гіпермії , неінвазивна мезотерапія поліпшить стан вашої шкіри і при цьому омолодить Вас на декілька років.»

Безін`єкційна мезотерапія- це лиш одна із багатьох процедур, які допомагають тримати шкіру в тонусі та без надзвичайних зусиль, зберігати свою красу та молодість!

Для отримання безкоштовної консультації лікаря- косметолога МЦ «Оксфорд Медікал Чернівці» дзвоніть прямо зараз
(0372) 51 01 02 або 050 988 11 56

peredplata