\”Велосипедна пригода Польща – Японія 2015\” в Чернівцях!

Більше семидесяти учасників, майже дванадцять тисяч кілометрів, дев\’ять етапів, сім місяців в дорозі – все це заради однієї спільної мети:
дістатись префектури Ямагучі в Японії.

Чернівці зустрічатимуть учасників велопригоди 14 січня 2015 року. І не лише зустрічатимуть, адже саме в Чернівцях завершується перший та розпочинається другий етап шаленої мандрівки. Запрошуємо всіх охочих поспілкуватись з учасниками велопригоди та стати свідком передачі естафети на теплу зустріч у Літературному Целанівському центрі (вул. О. Кобилянської, 51) о 18:00 14 січня. Якщо ж ви хочете не лише поспілкуватись, але й стати учасником цієї пригоди, запрошуємо зустріти мандрівників на велосипедах! О 16:00 вирушаємо назустріч гостям від автобусної зупинки перед мостом (вул. Корсунська, 1, прохання приїжджати на збір завчасно).

"Велосипедна пригода Польща - Японія 2015" в Чернівцях!

Коротка інформація про проект: Загальний маршрут поділений на 9 ділянок, тривалість кожного від 750 до 1800 км., і в кожному такому етапі планується участь щонайменше 8 осіб. Проект має на меті популяризацію постаті Казімєжа Новака (польський мандрівник, уродженець м. Стрий, ), а також зустрічі зі скаутами та поляками, що проживають у країнах, через які проходить маршрут. Більше про проект на сайті www.rowerowejamboree.pl.

peredplata