Із зони АТО повернулися 15 буковинських автоінспекторів

Із зони АТО повернулися 15 буковинських автоінспекторівПізнього вечора 15 січня автомобілі дорожньо-патрульної служби під державним прапором на території УДАІ УМВС України в Чернівецькій області оплесками зустріли керівники ДАІ, колеги, рідні і близькі командированих, які повернулися із зони АТО. Впродовж місяця загін у складі 15-ти осіб, сформований із взводів дорожньо-патрульної служби та відділень ДАІ Заставнівського Сокирянського і Новоселицького районів, ніс службу на передових блок-постах у містах Золоте та Щастя на Луганщині.

уковинці у повному обсязі виконали поставлене перед ними завдання із забезпечення безпеки дорожнього руху, громадського порядку у місцях призначення, виявлення осіб та транспортних засобів, які перебувають у розшуку, повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

– Я вдячний підопічним за витримку, дисциплінованість, професійність, проявлену в умовах військових дій, – сказав командир загону начальник відділення ДАІ Сокирянського району майор міліції Роман Бандуряк. – Було важко. Треба було долати психологічний бар’єр. Але завжди допомагало і розуміння відповідальності завдання, яке виконували, і думки про рідних,які переживали за нас, і наші командири. Кожного дня вони цікавились нашою службою, підтримували нас.

В активі буковинців затримка «корегувальника» – громадянина, який перебував у розшуку як особа, що сприяла ворогу у веденні прицільного вогню, допомога людям з окупованих територій власними продуктами, співпраця з місцевими правоохоронними органами, військовими.

Загалом, у складі п’яти загонів на Сході України пройшли вишкіл понад сім десятків співробітників ДАІ Буковини.

БукІнфо (с)

peredplata