На Буковині з млину грабіжники винесли 16 електродвигунів

На Буковині з млину грабіжники винесли 16 електродвигунівТроє мешканців Сокирянського району проникли до приміщення млину, звідки поцупили електродвигуни. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Про скоєння крадіжки до Сокирянського райвідділу міліції звернувся 51-річний мешканець села Білоусівка. Чоловік повідомив, що невідомі особи шляхом пошкодження металевої решітки проникли до приміщення його млину та викрали 16 електродвигунів.

На місце події негайно прибули співробітники карного розшуку. Аби встановити особи зловмисників працівники міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. Зокрема, оглянули місце скоєння злочину, обстежили територію та опитали місцевих мешканців. Громадяни допомогли вийти на слід крадіїв.

У результаті проведених заходів правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні троє односельчан потерпілого, віком 17-ти, 18-ти та 24-х років. Хлопці зізналися у скоєному злочині.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває слідство.

peredplata