Головного лісівника Буковини за любов до України відзначив нагородою Патріарх Філарет

Церковною медаллю «За жертовність і любов до України» нагороджено начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Ковальського. Таку нагороду головний лісівник області отримав за активну громадянську позицію та боротьбу проти анексії Криму. За аналогічний внесок Патріарх нагородив відзнакою і сина очільника лісової галузі Чернівецької області.
Нагадаємо, Анатолій Ковальський був учасником кримського Євромайдану. Його як проукраїнського активіста викрали у Криму та одинадцять днів утримували у заручниках, погрожуючи фізичною розправою за підтримку України.
Довідка
Церковна медаль \”За жертовність і любов до України\” заснована нещодавно – у січні 2015 року. Нею, як інформує прес-центр Київської Патріархії, нагороджують людей, які проявили активну громадянську позицію, героїзм, самопожертву під час подій Революції Гідності, у захисті Батьківщини на Донбасі та в Криму, а також за волонтерську діяльність та допомогу Збройним силам, Національній гвардії, добровольчим батальйонам та іншим військовим формуванням України.
Прес-служба Чернівецького обласного управління
лісового та мисливського господарства

peredplata