На Буковині податківці пропонують школярам фантазувати і мріяти разом

З такою ініціативою, вже традиційно, виступає Державна фіскальна служба України, організовуючи котрий рік поспіль Всеукраїнський конкурс дитячої творчості. Його мета – це можливість відобразити злет фантазії школярам – майбутнім платникам податків та реалізувати їх у творах на митну та податкову тематику. Цьогоріч дещо змінена назва традиційного конкурсу. Тепер він стартуватиме під девізом: «Майбутнє країни – у мріях дитини».

І коло учасників, зазвичай, досить широке – це дві вікові категорії дітлахів шкільного віку 9-11 та 12-15 років. Тематичні напрями також залишилися незмінними і в цьому році – їх три: художні твори; комп’ютерна графіка (анімація) та літературні твори.

Для дітей, бажаючих заявити про себе та окреслити свої мрії про квітуче майбутнє держави в конкурсних творах, територіальні податкові інспекції в районах та місті Чернівці створюють певні умови з організації і проведення першого етапу конкурсу на базовому рівні. Він триватиме з січня до 15 квітня 2015 року. Творчі роботи також подаються до територіальних податкових інспекцій в районах та місті Чернівці.

Втім, в цілому конкурс проводиться у три етапи. Другий етап конкурсу відбудеться у травні й проходитиме на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи серед надісланих з районів. Автори творчих робіт, які посядуть перші місця на другому етапі, стануть лауреатами Всеукраїнського рівня. А переможці регіональних відбіркових турів візьмуть участь у загальнонаціональному визначенні переможців, що відбуватиметься протягом червня-серпня цього року у місті Києві.

Більш детально про умови конкурсу та вимоги до творчих робіт можна дізнатися в Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області за телефоном (0-372) 545576 або на офіційному сайті територіальних органів ДФС у Чернівецькій області.

peredplata