До Дня закоханих, у Чернівцях виступить романтичний Павло Табаков

До Дня всіх закоханих, 13 лютого, у Чернівцях відбудеться особливий концерт. До нашого міста завітає романтичний і харизматичний співак Павло Табаков. Переможець телепроекту «Голос країни» дасть сольний концерт на сцені Музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської. Початок – о 19:00.

Напередодні Дня святого Валентина Павло Табаков і його група привезуть до Чернівців романтичну концертну програму «Тільки ти моя». Володар титулу «Голос країни» давно зарекомендував себе на українській сцені як невиправний романтик. Під його пісні закохуються і одружуються! Зокрема, пісня, яка дала назву концерту 13 лютого у Чернівцях, «Тільки ти моя» є абсолютним рекордсменом – саме під цю композицію за останні п’ять років у Галичині та й не тільки молодята найчастіше танцюють свій перший весільний танець.

Концертна програма «Тільки ти моя» – це дві години романтики і драйву, душевного співу і тільки справжніх емоцій. На публіку чекають «живий» звук та якісний пісенний матеріал – романтичні пісні, в які неможливо не закохатись.

Майже усі пісні у репертуарі Павла Табакова – про найсвітліше почуття – кохання. «Дякую небесам», «Запитай», «Така зима», «Відлітай», «Rock&Love», «Згадуй», «Про тебе думаю», «Янголя», «До тебе хочу», «А ти була морем» – у цих піснях кохання таке різне, але завжди щире та справжнє.

Спеціально до концерту у Чернівцях Табаков готує кілька пісенних прем’єр, зокрема «Я не можу тебе забути» – пісню, якій музичні критики уже прогнозують долю хіта «Тільки ти моя».

Квитки на концерт Павла Табакова 13 лютого у Чернівцях – у касі Театру ім. О. Кобилянської, а також за телефоном: (067) 373 15 07.

Галина Гузьо, менеджер Павла Табакова

peredplata